Πλαστική δέρματος

Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο ‘όργανο’ του σώματος μας και πρέπει να το φροντίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Το δέρμα μας προστατεύει από το γύρω περιβάλλον και έχει σημαντικές λειτουργίες: όπως η έκκριση του σμήγματος, η λειτουργία της αισθητικότητας, η θερμορύθμιση κλπ.

Το δέρμα μας μπορεί να παρουσιάσει μικρά σημάδια, ελιές, οι οποίες μπορεί να είναι τελείως ακίνδυνες ή μπορεί να είναι καταστροφικές για την υγεία μας. Για αυτό και πρέπει να μάθουμε, με τη βοήθεια κάποιου ειδικού ιατρού να ψάχνουμε το σώμα μας για ύποπτες ελιές.

Αν πάθουμε κάποιο έγκαυμα πρέπει να συμβουλευτούμε τον Πλαστικό Χειρουργό ο οποίος θα μας δώσει τις σωστές οδηγίες, γιατί ακόμα και ένα μικρό έγκαυμα μπορεί να προκαλέσει σοβαρές ζημιές (για παράδειγμα έγκαυμα στα χέρια, στο πρόσωπο, στο λαιμό κλπ). Αν το δέρμα μας καταστραφεί σε μεγάλη έκταση και σε μεγάλο βάθος (όπως σε κάποιο βαρύ έγκαυμα) κινδυνεύει ακόμα και η ζωή μας.

Όπως είναι κατανοητό η κατάλληλη αντιμετώπιση των όγκων του δέρματος και του εγκαύματος πρέπει να γίνεται πάντα από έναν εξειδικευμένο Πλαστικό Χειρουργό και μόνο τότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ανακαλύψτε περισσότερα


ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Κηφισίας 195 και Ιερέως Δούση 23 γωνία, Μαρούσι, Αθήνα

(+30) 210 612 7790

[email protected]