Αισθητική ιατρική και θεραπείες με laser

Μια νέα, ασφαλής, ανώδυνη και αποτελεσματική μέθοδος. Οι συσκευές Laser και IPL έχουν επικρατήσει τα τελευταία χρόνια στο χώρο της αισθητικής ιατρικής. Με ελάχιστο κόπο και μικρό κόστος μπορείτε να ‘ξεφορτωθείτε’ αντιαισθητικά και δύσκολα προβλήματα όπως οι κηλίδες, η έντονη τριχοφυΐα, η ακμή, οι ευρυαγγείες κλπ. Τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, τα οποία τα χρησιμοποιούν εξειδικευμένοι ιατροί μπορεί να δώσουν λύση σε πολλά δυσεπίλυτα προβλήματα.

Ανάπλαση δέρματος προσώπου και λαιμού, σύσφιξη και μείωση των ρυτίδων, βελτίωση υφής του δέρματος και peeling μπορούν να επιτευχθούν με αυτήν την καινοτόμο τεχνολογία. Η μέθοδος μας χρησιμοποιεί μια συσκευή Laser η οποία έχει τα πλεονεκτήματα μιας επεμβατικής θεραπείας και την ασφάλεια μιας μη επεμβατικής.

Αυτές οι θεραπείες γίνονται στο ιατρείο, σε μια σύντομη επίσκεψη, χωρίς πόνο και χωρίς ουλές. Δεν έχουν παρενέργειες ή επιπλοκές παρά μόνο μπορεί να παρουσιαστεί ένα παροδικό ερύθημα (κοκκινίλα), οίδημα (πρήξιμο) και φαγούρα για 1-2 ημέρες. Την ίδια ημέρα μπορείτε να γυρίσετε στις δραστηριότητες σας, χωρίς κανείς να καταλάβει ότι έχετε υποβληθεί σε κάποια επέμβαση. Πρέπει να γίνει η επισήμανση ότι αυτά τα μηχανήματα είναι ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και χρησιμοποιούνται από εξειδικευμένους ιατρούς. Για την κάθε περίπτωση υπάρχει και διαφορετικό μηχάνημα λέιζερ, το οποίο έχει διαφορετικές παραμέτρους και συγκεκριμένη δράση.

Αντενδείξεις για θεραπείες με λέιζερ: ασθενείς οι οποίοι πάσχουν από ερυθηματώδη λύκο, επιληψία ή ινσουλινοεξαρτώμενο διαβήτη, εγκυμοσύνη, έκθεση σε σολάριουμ πριν ή μετά τη θεραπεία με λέιζερ, χρήση του φαρμάκου Roacuttane, ιστορικό χηλοειδούς ουλής.

Ανακαλύψτε περισσότερα


ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Κηφισίας 195 και Ιερέως Δούση 23 γωνία, Μαρούσι, Αθήνα

(+30) 210 612 7790

[email protected]