Πλαστική προσώπου

Πολλοί πιστεύουν ότι το πρόσωπο μας είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας. Για αυτό και όλοι μας προσπαθούμε με διάφορους τρόπους να βελτιώσουμε την εμφάνιση μας: καλλυντικές κρέμες, βαφές μαλλιών, μακιγιάζ, αποτρίχωση, θεραπείες ενυδάτωσης κλπ. Όλα αυτά μπορούν να βοηθήσουν μέχρι ενός σημείου.

Το πέρασμα του χρόνου αλλάζει το πρόσωπο μας με συνέπεια να εμφανίζονται χαλάρωση, ρυτίδες, σακούλες κάτω από τα μάτια και ένα κουρασμένο και ταλαιπωρημένο πρόσωπο. Πολλοί από εμάς έχουμε χαρακτηριστικά τα οποία δεν μας ικανοποιούν όπως πολύ μεγάλη ή στραβή μύτη, πεταχτά αυτιά, μικρό πηγούνι κλπ. Ο μόνος τρόπος για να διορθώσουμε αυτά τα ‘ελαττώματα’ είναι με τη βοήθεια της Πλαστικής Χειρουργικής, η οποία μπορεί να δώσει άριστα και μόνιμα αποτελέσματα.

Πολλοί δεν συμφωνούν να κάνουμε χειρουργικές παρεμβάσεις και πιστεύουν πως ‘πρέπει να είμαστε όπως μας άφησε ο Θεός’. Αν ενδιαφέρεστε για κάποια επέμβαση πρέπει να πληροφορηθείτε για τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα αυτής από ένα ειδικό ιατρό και να πάρετε μια ώριμη και συνειδητή απόφαση. Μην ξεχνάτε ότι η απόφαση σας πρέπει να είναι καθαρά προσωπική, και ότι μια βελτιωμένη εμφάνιση μπορεί να σας τονώσει την αυτοπεποίθηση και να σας προσφέρει ικανοποίηση.

Ανακαλύψτε περισσότερα


ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Κηφισίας 195 και Ιερέως Δούση 23 γωνία, Μαρούσι, Αθήνα

(+30) 210 612 7790

[email protected]