Ραγάδες

Τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, τα οποία τα χρησιμοποιούν εξειδικευμένοι ιατροί μπορεί να δώσουν λύση σε πολλά δυσεπίλυτα προβλήματα.
Οι ραγάδες είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο και συχνό πρόβλημα, και η καλύτερη λύση είναι η πρόληψη. Σε περιόδους απώλειας ή λήψης βάρους ή εγκυμοσύνης, καλό είναι να κάνετε γυμναστική και να χρησιμοποιείται ειδικές κρέμες οι οποίες βοηθούν στην προστασία του δέρματος (υφή, ελαστικότητα, ποιότητα κλπ).

Σε περίπτωση που εμφανίσετε ραγάδες μπορείτε να κάνετε δύο διαφορετικά λέιζερ τα οποία μπορούν να βοηθήσουν και να βελτιώσουν την υφή του δέρματος. Λέιζερ σύσφιξης το οποίο μειώνει την χαλάρωση στην περιοχή και μειώνει το πλάτος των ραγάδων και ανάπλαση δέρματος (τεχνολογία Pixel 2940 Er: YAG), το οποίο λειαίνει και απαλύνει τις ραγάδες. Η χρήση της τεχνολογίας Pixel είναι πραγματικά επαναστατική όσον αφορά τη θεραπεία των ραγάδων και είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη λύση για τις ραγάδες.

Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι απαραίτητες 4-6 συνεδρίες λέιζερ μία κάθε 10 ημέρες, με βελτίωση 40-70% των ραγάδων. Τα αποτελέσματα εξαρτώνται από την ηλικία του ασθενούς, την ποιότητα του δέρματος, το μέγεθος (πλάτος, μήκος, βάθος) των ραγάδων, το αριθμό των συνεδριών κλπ.

Ραγάδες, ερύθημα σε υπερτροφικές ουλές και σε χηλοειδή, σμηγματορροϊκές κερατώσεις, μυρμηγκιές, δυσχρωμίες κ.α. Με αυτό το νέας γενιάς ιατρικό λέιζερ πολλές από αυτές τις βλάβες μπορούν είτε να βελτιωθούν είτε και να εξαφανιστούν. Δερματικές βλάβες οι οποίες στο παρελθόν μας προβλημάτιζαν, έχουν τώρα μια απλή, γρήγορη και ασφαλής λύση.

Ανακαλύψτε περισσότερα


ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Κηφισίας 195 και Ιερέως Δούση 23 γωνία, Μαρούσι, Αθήνα

(+30) 210 612 7790

[email protected]