Μεσοθεραπεία για κυτταρίτιδα

Τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, τα οποία τα χρησιμοποιούν εξειδικευμένοι ιατροί μπορεί να δώσουν λύση σε πολλά δυσεπίλυτα προβλήματα.
Η κυτταρίτιδα είναι ένα πολύ συνηθισμένο πρόβλημα της εποχής μας, εμφανίζεται τόσο σε αδύνατες όσο και σε παχουλές γυναίκες, και οι περισσότερες γυναίκες ‘παιδεύονται’ πολύ προσπαθώντας να βρουν λύση. Η αιτία της κυτταρίτιδας είναι κακή διατροφή, καθιστική ζωή και ορμονολογικά – κληρονομικά αίτια.

Η μεσοθεραπεία είναι μια τεχνική για τη βελτίωση της κυτταρίτιδας και της δερματικής χαλάρωσης, η οποία χρησιμοποιείται χρόνια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Χρησιμοποιούνται ενέσεις οι οποίες περιέχουν σκευάσματα τα οποία προκαλούν λιποδιάλυση, σύσφιξη και ενυδάτωση. Η θεραπεία γίνετε στο ιατρείο, σε διάφορες περιοχές (μηροί, γλουτοί, κοιλιά κλπ), και διαρκεί 15-30 λεπτά. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε μειώνουν το οίδημα (πρήξιμο) και το λίπος, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και απομακρύνουν τις τοξίνες, με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η υφή του δέρματος και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ανάλογα με το πρόβλημα της κάθε γυναίκας μπορεί να χρειαστούν 6-10 συνεδρίες μία κάθε εβδομάδα ή μία κάθε δεκαπέντε ημέρες. Η θεραπεία μπορεί να γίνει οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, ακόμα και το καλοκαίρι. Καλό είναι κατά τη διάρκεια της θεραπείας η ασθενής να προσέχει τη διατροφή της, να κινείται περίπου μία ώρα την ημέρα και να καταναλώνει 1-2 λίτρα νερού. Μετά το τέλος της θεραπείας, η ασθενής πρέπει να κάνει μια συντήρηση 1-2 φορές το χρόνο.

Η μεσοθεραπεία μπορεί να συνδυαστεί, για καλύτερα αποτελέσματα, και με άλλες τεχνικές όπως λιποαναρρόφηση, σύσφιξη με λέιζερ ή μασάζ. Αν ακολουθήσετε το πρόγραμμα και τις οδηγίες που θα σας δώσει το ιατρείο μας, η μεσοθεραπεία μπορεί να έχει πολύ καλά και μόνιμα αποτελέσματα και να λύσετε για πάντα το πρόβλημα της κυτταρίτιδας.

Ανακαλύψτε περισσότερα


ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Κηφισίας 195 και Ιερέως Δούση 23 γωνία, Μαρούσι, Αθήνα

(+30) 210 612 7790

[email protected]