Αποτρίχωση

Τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, τα οποία τα χρησιμοποιούν εξειδικευμένοι ιατροί μπορεί να δώσουν λύση σε πολλά δυσεπίλυτα προβλήματα.

Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα (μουστάκι, μασχάλες, χέρια, πόδια, πλάτη κλπ) είναι ένα σημαντικό πρόβλημα τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες. Η αποτρίχωση με κερί, με κρέμες και η ριζική αποτρίχωση ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Δεν είναι ανάγκη να υποβάλλεστε σε επώδυνες, πολυέξοδες και χρονοβόρες τεχνικές. Για σίγουρα, μόνιμα και ανώδυνα αποτελέσματα πρέπει να διαλέξετε έναν έμπειρο ιατρό ο οποίος διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα λέιζερ.

Συνήθως χρειάζονται 4-8 θεραπείες για το τελικό αποτέλεσμα. Οι τρίχες νεκρώνονται και απομακρύνονται, και το γύρω δέρμα παραμένει άθικτο και υγιές. Μετά από κάθε εφαρμογή, οι τρίχες που παραμένουν είναι λεπτότερες, πιό αδύνατες, πιο αραιές και μεγαλώνουν με πιο αργό ρυθμό.

Οδηγίες για ριζική αποτρίχωση με laser

 1. Κατά τη διάρκεια της ριζικής αποτρίχωσης απαγορεύεται η χρήση μηχανής αποτρίχωσης, κεριού, και η αφαίρεση των τριχών με τσιμπιδάκι.
 2. Επιτρέπεται το ψαλιδάκι και το ξυράφι.
 3. Σε γενικές γραμμές χρειάζονται 6-10 συνεδρίες για το πρόσωπο, μία κάθε 4-6 εβδομάδες.
 4. Σε γενικές γραμμές χρειάζονται 4-8 συνεδρίες για το υπόλοιπο σώμα, μία κάθε 6-8 εβδομάδες.
 5. Συνήθως κλείνουμε ραντεβού σε 4 εβδομάδες, αν οι τρίχες εμφανιστούν πιο γρήγορα τότε κάνουμε τη συνεδρία νωρίτερα. Αντίθετα αν οι τρίχες καθυστερούν να βγούν τότε κάνουμε τη συνεδρία όταν αυτές εμφανιστούν (π.χ σε 6-8 εβδομάδες).
 6. Σε περίπτωση έντονης τριχοφυίας μπορεί να χρειαστούν πιο πολλές συνέδριες σε μικρότερο χρονικό διάστημα.
 7. Μετά που έχουμε επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα μπορεί να επανεμφανίζονται λίγες τρίχες και είναι απαραίτητη η συντήρηση 1-2 φορές το χρόνο.
 8. Όταν έρχεστε για αποτρίχωση καλό είναι οι τρίχες να είναι ξυρισμένες την ίδια ή την προηγούμενη ημέρα και να φαίνονται ελάχιστα.
 9. Καλό είναι η αποτρίχωση να αρχίζει τους φθινοπωρινούς μήνες για να έχουμε καλό αποτέλεσμα μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.
 10. Δεν πρέπει να είστε ιδιαίτερα μαυρισμένες και δεν πρέπει να κάνετε ηλιοθεραπεία τις επόμενες ημέρες μετά την αποτρίχωση.
 11. Μετά από 2-3 συνεδρίες οι τρίχες αρχίζουν και μειώνονται σε νούμερο και οι καινούριες οι οποίες βγαίνουν είναι πιο λεπτές και πιο αραιές.
 12. Τα αποτελέσματα της αποτρίχωσης σε ξανθές, κόκκινες και άσπρες τρίχες δεν είναι ιδιαίτερα καλά.
 13. Τα αποτελέσματα της θεραπείας εξαρτώνται από το χρώμα και τον τύπο της τρίχας και από προβλήματα υγείας (π.χ ορμονικά).

Ανακαλύψτε περισσότερα


ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Κηφισίας 195 και Ιερέως Δούση 23 γωνία, Μαρούσι, Αθήνα

(+30) 210 612 7790

[email protected]