Πρόγραμμα Αντιγήρανσης

Πολλοί πιστεύουν ότι το πρόσωπο μας είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας. Ο μόνος τρόπος για να διορθώσουμε τα ‘ελαττώματα’ είναι με τη βοήθεια της Πλαστικής Χειρουργικής, η οποία μπορεί να δώσει άριστα και μόνιμα αποτελέσματα.
Ανάπλαση προσώπου, σύσφιξη προσώπου και λαιμού, μείωση των ρυτίδων (ρινοπαρειακές, πόδι χήνας κλπ), peeling. Με την πάροδο του χρόνου το δέρμα αλλάζει, παρουσιάζει ρυτίδες, χαλάρωση, καφέ σημάδια και θαμπάδα. Υπάρχουν διάφορες τεχνικές οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν και άλλες οι οποίες είναι ξεπερασμένες και πολυέξοδες.

Ο καθαρισμός και οι ενυδατώσεις προσώπου, οι καλλυντικές κρέμες και οι μάσκες ομορφιάς μπορούν να βοηθήσουν μέχρι ενός σημείου. Υπάρχουν και σήμερα άτομα τα οποία υποβάλλονται σε χειρουργικό peeling, το οποίο όμως γίνεται με γενική νάρκωση στο νοσοκομείο, είναι επώδυνο, προκαλεί ερύθημα και οίδημα και χρειάζεται χρόνο παραμονής στο σπίτι 1-2 εβδομάδες. Μία άλλη λύση είναι το χημικό peeling, το οποίο έχει μέτρια και αμφίβολα αποτελέσματα και πρέπει να επαναλαμβάνεται συχνά. Μέχρι σήμερα για την χαλάρωση υπήρχε μόνο μια λύση: η χειρουργική αποκατάσταση μέσω face-lifting. Παρόλα αυτά πολλοί άνθρωποι για διάφορους λόγους δεν θέλουν να υποβληθούν σε τέτοια διαδικασία (κόστος, αναισθησία, φόβος, χρόνος αποθεραπείας, επιπλοκές κλπ). Σήμερα και για το πρόβλημα της χαλάρωσης υπάρχει λύση.

Με τη μέθοδο Laser που χρησιμοποιούμε μπορούμε να προσφέρουμε ένα διαφορετικό πακέτο στον κάθε ασθενή, το οποίο να εστιάζει στα προβλήματα του. Η τεχνική αυτή βρίσκει εφαρμογή σε άντρες και σε γυναίκες, τόσο για θεραπεία όσο και για πρόληψη. Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται όλο και πιο συχνά τα τελευταία χρόνια και προκαλεί ενεργοποίηση των κυττάρων τα οποία παράγουν κολλαγόνο. Καινούργια ιατρικά μηχανήματα, τα οποία δρουν σε πολλαπλά επίπεδα, μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στη μείωση τόσο των λεπτών όσο και των εν τω βάθει ρυτίδων.

Η μέθοδος μας γίνεται στο ιατρείο χωρίς νάρκωση και διαρκεί περίπου μία ώρα. Με το πρόγραμμα ανάπλασης μπορούμε να επιτύχουμε βελτίωση της υφής του δέρματος, σύσφιξη προσώπου και λαιμού, μείωση των ρυτίδων γύρω από τα μάτια και από το στόμα. Ανάλογα με την περίπτωση είναι απαραίτητες 3-4 συνεδρίες, μία κάθε 3-4 εβδομάδες. Τα αποτελέσματα διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, και μετά από κάθε συνεδρία βλέπουμε μεγαλύτερη βελτίωση. Η θεραπεία είναι ασφαλής, ανώδυνη και στέφεται από επιτυχία. Μετά την συνεδρία το πρόσωπο είναι υγιές και δεν παρουσιάζει ξεφλούδισμα ή φουσκάλες, όπως σε κάποιες άλλες παλαιότερες τεχνικές. Την ίδια ημέρα μπορείτε να γυρίσετε στις ασχολίες σας και θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα.

Ανάλογα με το πρόβλημα μπορεί να γίνει συνδυασμός Laser με ενέσεις Botox και Υαλουρονικού Οξέος, θεραπεία η οποία δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα και η οποία μπορεί να σας κάνει να δείχνετε 10 χρόνια νεότερη χωρίς χειρουργικές επεμβάσεις.

Πρέπει να επισημάνουμε ότι αυτές οι θεραπείες Laser γίνονται από εξειδικευμένους ιατρούς, αλλά δεν μπορούν να αντικαταστήσουν χειρουργικές επεμβάσεις όπως η βλεφαροπλαστική ή η ρυτιδοπλαστική (face lifting). Η απόφαση για το ποια θεραπεία πρέπει να ακολουθήσετε θα λαμβάνεται μετά από ώριμη σκέψη και συζήτηση μεταξύ του ασθενούς και του Πλαστικού Χειρουργού.

Ανακαλύψτε περισσότερα


ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Κηφισίας 195 και Ιερέως Δούση 23 γωνία, Μαρούσι, Αθήνα

(+30) 210 612 7790

[email protected]